WikliSoft Oy on lapualainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa työkaluja maatilayritysten talouden suunnitteluun ja seurantaan. Missiomme on tehdä maatilojen talousjohtaminen entistä helpommaksi.

Lippulaivamme on jo pitkään käytössä ollut Cashman-ohjelmisto, jota hyödyntävät useat kymmenet maatilayritysten tuotannon ja talouden suunnittelupalveluita tarjoavat asiantuntijat. Uuden web-pohjaisen WikliNet-ohjelmiston myötä uusi aikakausi alkaa, sillä syksyllä 2022 Cashman jää historiaan.

Toimitusjohtajanamme toimii kokenut maatalouden talouskonsultti Osmo Autio. Hän on konsultoinut 30-vuoden aikana yli tuhatta maatilaa ja kehittänyt samalla Cashman-ohjelmiston. Tällä miehellä riittää virtaa tehdä töitä kotimaisen maatalouden hyväksi. Kunpa joku olisi laskenut kaikki ne tunnit, jotka Osmo on käyttänyt WikliNetin suunnitteluun… Niitä on nimittäin paljon.

Keväällä 2022 WikliSoft sai vahvistukseksi nuorta verta, kun 27-vuotias Samuli Juurakko liittyi remmiin. Samulin työsarka on varsin monipuolinen; hän järjestää WikliNetin käyttäjäkoulutuksia, tekee markkinointia ja testaa ohjelmiston ominaisuuksia eritoten käyttäjäystävällisyys mielessä.

Samulilla on vyötäröllä työkokemusta monenlaisilta maatiloilta aina broilerituotannosta USA:n Keski-Lännen nautakarjatiloihin. Vaikka taskussa on jo agrologin paperit, tavoitteena on kouluttautua myös kauppatieteiden maisteriksi.

Näiden herrojen lisäksi hallituksessamme on vankkaa asiantuntemusta maatilojen taloudesta, tuotannosta ja juridiikasta.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, siirry tästä yhteystietoihin.