WikliNet on web-pohjainen ohjelmisto, jonka avulla maatilayrittäjä tai hänen valtuuttamansa henkilö voi suunnitella ja seurata maatilayrityksen taloutta. WikliNetistä on saatavilla kaksi erilaista lisenssiä: Budjetti ja Talous.

WikliNet Budjetilla seuraat ja ennakoit maatilasi kannattavuutta sekä kassan riittävyyttä kuluvan ja seuraavan tilikauden päähän. Laatimasi ennuste tarkentuu aina, kun tilan sähköinen kirjanpitoaineisto* siirtyy WikliNetiin. Budjettia voi muuttaa tilikauden aikana milloin tahansa. Voit tehdä myös useita budjetteja eri hintatasoilla ja katsoa miten eri skenaariot vaikuttavat maatilan kannattavuuteen ja kassaan. WikliNetillä laadit maatilalle helposti myös maatilan kokonaisarvion sekä talletat tärkeät asiakirjat turvallisesti yhteen paikkaan.

WikliNet Taloudella** teet budjetoinnin lisäksi paljon muutakin hyödyllistä. Talous-lisenssin avulla voit selvittää maatilan keskimääräiset tuotantokustannukset sekä eläin- ja hehtaarikohtaiset käyttö- ja myyntikatteet. Lisäksi voit ennakoida maatilasi kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta jopa vuosien päähän. Talous-lisenssillä voit siirtää budjetin tiedot vaivattomasti suoraan liiketoimintasuunnitelman, jonka täyttäminen sujuu WikliNetissä vaivatta.

Tiesitkö, että voit kokeilla WikliNet Budjettia 14 vuorokauden ajan ennen kuin sinun tulee tilata lisenssi? Käyttöohjeiden avulla pääset helposti alkuun WikliNetin käytössä.

* Kirjanpitoaineiston siirto suoraan WikliNetiin onnistuu toistaiseksi vain Suonentiedon Maatalousneuvos Plus- ja SaaS-palvelusta. Budjetin voi myös luoda käsin ilman kirjanpitoaineistoa, mutta tällöin se tulee myös päivittää käsin.

** Tuotantokustannus- ja katelaskentaominaisuus valmistuu kesän 2022 aikana. Liiketoimintasuunnitelman linkitystä budjettiin ohjelmoidaan parhaillaan. Osa maatilan lähtötiedoista siirtyy liiketoimintasuunnitelmaan kuitenkin jo nyt.

Mihin haluat siirtyä seuraavaksi?

Vertaa ohjelmiston ominaisuuksia

BudjettiTalous
Lähtötiedot ja omaisuus
Tilan asiakirjat
Suunnitelmat
Budjetointi
Talouden seuranta
Tuotantokustannukset
Raportointi
157 €/vuosi (alv 0 %)
270 €/vuosi (alv 0 %)