WikliNetin hyödyt sinulle

WikliNet tekee maatilan talouden seurannan ja ennakoinnin aiempaa helpommaksi.

Voit laatia WikliNetin avulla tilallesi talouslaskelmia, liiketoimintasuunnitelmia sekä teknisiä arviokirjoja eri tarkoituksia varten. Mikäli et halua tehdä asioita itse, voit valtuuttaa neuvojan tai muun yhteistyökumppanin tekemään toimeksiantoja puolestasi.

WikliNetin ansiosta sekä sinä että neuvojasi saatte pienessä ajassa aiempaa enemmän aikaan. WikliNetiä käytetään verkossa, joten kirjautuminen onnistuu miltä tahansa laitteelta. Jos asiantuntija laatii sinulle laskelmia, voit käydä milloin tahansa tarkastelemassa niitä WikliNetissä.

Talousosaamisen merkitys korostuu maataloudessa vuodesta toiseen yhä enemmän. Kun tunnet yrityksesi numerot ja tulevaisuuden näkymät, oikeiden päätösten tekeminen helpottuu.

Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä WikliNetiin omatoimisesti osoitteessa wiklinet.fi

Rekisteröityminen on maksutonta ja helppoa. WikliSoft lähettää sinulle rekisteröitymisen yhteydessä salasanan, jolla voit kirjautua sisään.

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä ohjelma pyytää sinua täyttämään maatilasi tiedot. Kun maatilan perustiedot on syötetty, voit aloittaa WikliNetin käytön.

Katso tarkempi ohjeistus rekisteröitymisestä alta:

Lisenssit ja hinnoittelu

WikliNet Premium -lisenssin hinta on 270 € / 12 kk (alv 0 %)
Premium-lisenssin myötä kaikki WikliNetin työkalut ovat sinun ja valtuuttamiesi henkilöiden käytettävissä. Premium on erinomainen valinta ympärivuotiseen talouden seurantaan ja suunnitteluun.

WikliNet Liisu -lisenssin hinta on 140 € / 3 kk (alv 0 %)
Liisu-lisenssi sisältää samat ominaisuudet kuin Premium, mutta käyttöaika on rajattu kolmeen kuukauteen. Liisu on erinomainen valinta lyhytkestoiseen täsmätarpeeseen, kuten liiketoimintasuunnitelman ja siinä tarvittavien laskelmien sekä teknisen arviokirjan laadintaan.

Tutustu WikliNetin työkaluihin tarkemmin täällä.

Mikäli olet uusi WikliNet-käyttäjä, voit kokeilla ohjelman käyttöä 14 vuorokauden ajan maksutta.

Lisenssi on voimassa kerrallaan 12 kuukautta. Lisenssi päättyy automaattisesti määräajan jälkeen.

Valtuuttaminen

Jotta voit tehdä valtuutuksen neuvojalle tai muulle yhteistyökumppanille, WikliNet-lisenssin tulee olla maksettuna.

Valtuutus on aina sinun ja yhteistyökumppanisi välinen asia, joten WikliNetin ylläpito ei voi tehdä sitä puolestasi. Mutta ei huolta, sillä valtuutuksen teko on helppoa ja nopeaa. Sitä tehdessä kannattaa kuitenkin olla huolellinen, jotta toimeksiannon tekeminen ei hankaloidu vajaaksi jääneen valtuutuksen vuoksi.

Valtuutuksessa voit itse määrittää, kenet valtuutat sekä mihin osioihin valtuuttamasi henkilö pääsee käsiksi. Valtuutuksia voi olla samanaikaisesti useita ja niitä voi muokata sekä poistaa helposti.

Voit halutessasi myöntää asiantuntijaorganisaatiolle kokonaisen yritysvaltuutuksen, jolloin yrityksen ylläpitäjä voi itse kontrolloida yrityksesi valtuutuksia.

Katso valtuuttamisen tarkempi ohjeistus alta:

Budjetoinnin ja laskelmien aloittaminen

Laskelmien tekemistä varten tarvitset joko Suonentiedon kirjanpito-ohjelman siirtotiedoston tai jos käytössäsi on muu kirjanpito-ohjelma, edellisen tilikauden pitkän tuloslaskelman.

Laskelmien tekeminen alkaa nykytilanteen kartoittamisella, jossa kirjanpitoaineisto ladataan tai kirjataan WikliNetiin.

Budjetoinnin aluksi tarvittavat ohjaustiedot tulee tarkastaa ja lisätä, kuten myös poistokelpoinen omaisuus, verotuksen menojäännökset sekä poistoprosentit.

Seuraavaksi käyttäjä arvioi kuluvan vuoden tulot ja menot tileittäin. Tämän jälkeen voit tarkastella kassan ja kannattavuuden näkymiä valitulta kalenterivuodelta. Kun ensimmäisen vuoden laskelmat on tehty, voit lisätä uuden budjettivuoden.

Katso budjetoinnin tarkempi ohjeistus alta: